Αίτηση εισαγωγής στο ΠΜΣ

Οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στο ΠΜΣ Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία τους μέσω της παρακάτω φόρμας και στη συνέχεια, να υποβάλλουν μέσω email στη γραμματεία του ΠΜΣ (στη διεύθυνση sec-msc@it.teithe.gr) την αίτηση που θα σταλεί στη διεύθυνση email που θα δηλώσουν στη φόρμα μαζί με τα δικαιολογητικά που προβλέπει η πρόσκληση, σε ένα συμπιεσμένο αρχείο.

Το όνομα σας (απαραίτητο)

Το επίθετο (απαραίτητο)

Όνομα Πατέρα (απαραίτητο)

Έτος γέννησης (απαραίτητο)

Διεύθυνση κατοικίας (Οδός, αριθμός, πόλη/χωριό) (απαραίτητο)

Τ.Κ. (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τμήμα και ίδρυμα βασικού τίτλου σπουδών (απαραίτητο)

Ενδιαφέρομαι για μερική φοίτηση (part time) ΝαιΌχι

Επισυνάψτε το Βιογραφικό σημείωμα σας (απαραίτητο)
Παρακαλώ επιλέξτε αρχείο pdf το πολύ μέχρι 2MB.

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 8ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) Ειδίκευσης στις Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για εισαγωγή από 1 Ιουνίου 2020 έως 28 Αυγούστου 2020.

Η φοίτηση στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι δωρεάν. Έως το 35% των μαθημάτων θα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεων μέσω πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Δείτε την πρόσκληση εδώ