Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για εξωτερικούς συμμετέχοντες (non program students) στο ΠΜΣ “Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου”

Για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 24/25 το ΠΜΣ “Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου – Web Intelligence” θα δεχτεί αιτήσεις πτυχιούχων και δύναται να δεχτεί μέχρι 5 εξωτερικούς συμμετέχοντες ανά μάθημα (εφεξής Non Program Students) οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν 1 ή 2 μαθήματα του μεταπτυχιακού, χωρίς να παρακολουθήσουν πλήρως το πρόγραμμα του ΠΜΣ. Οι φοιτητές αυτοί θα λάβουν βεβαίωση για την επιτυχή παρακολούθηση του/των μαθημάτων που παρακολούθησαν, χωρίς φυσικά να λάβουν το μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών.

Το κόστος παρακολούθησης των non-program students ορίζεται στα 250 EUR ανά μάθημα (με μέγιστο τα 500 EUR συνολικά ανά άτομο εφόσον μέχρι 2 είναι τα μαθήματα που δύναται να παρακολουθήσει ένας Non Program Student). Οι Non Program Students ακολουθούν την ίδια διαδικασία αίτησης, με μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να δηλώσουν στη διαδικασία της
αίτησης ότι επιθυμούν να εγγραφούν ως εξωτερικοί συμμετέχοντες. Σε ύστερη φάση της διαδικασίας επιλογής, εφόσον πρώτα καταθέσουν την αίτηση τους, κατόπιν επικοινωνίας από τη γραμματεία του ΠΜΣ, θα δηλώσουν και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ως Non Program Students.

Δείτε την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εδώ

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 12ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) Ειδίκευσης στις Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για εισαγωγή από 16 Ιουλίου 2024 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Skip to content