Διενέργεια εξετάσεων Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητοί/ες  μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες,

Σχετικά με τις εξετάσεις των  μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2021-22 (Φεβρουάριος 2022) θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες  για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

  1. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία.
  2. ΟΛΟΙ οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/-τριες για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass ( https://edupass.gov.gr/ ).
    α) Για την συμμετοχή στα εξεταζόμενα μαθήματα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας και επίδειξη των πιστοποιητικών σε έντυπη μορφή:
    • πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε
    • πιστοποιητικού νόσησης είτε
    • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής είτε μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως 48 ώρες πριν από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος.
    Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα πιστοποιητικά εκτυπωμένα.
    β) η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. Συστήνεται χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FPP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.
  3. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/-τριες που νοσούν με λοίμωξη covid-19 δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα νοσούν σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Με επιμέλεια του Διδάσκοντος θα οριστεί άλλη ημερομηνία εξέτασης στα μαθήματα που απουσίασαν. Η αποφυγή δήλωσης νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 προκειμένου να παραστείτε στην εξέταση είναι επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία.
  4. Επιπλέον εφαρμόζονται όλα τα ισχύοντα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για τη δήλωση στην πλατφόρμα edupass θα χρειαστείτε:
• τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
• το ΑΜΚΑ σας

Skip to content